Opleveringsschoonmaak

Bij nieuwbouw, grote verbouwingen of renovaties worden panden dikwijls niet gebruiksklaar opgeleverd. Dit kan tevens het geval zijn wanneer u verhuist naar een andere woning of een ander bedrijfspand. Met de opleveringsschoonmaakservice van ATS Schoonmaak worden bedrijfspanden en woningen vakkundig schoongemaakt, zodat u een frisse start kunt maken.

Zorgeloos uw woning of bedrijfspand betrekken

Wanneer een pand een verbouwing of renovatie ondergaat, of wanneer het langere tijd leegstaat, kan het flink vervuild raken. Zo kan er onder andere bouwstof, cementsluier en verf achterblijven. Een grondige schoonmaak is daarom meestal geen overbodige luxe. Onze schoonmaakspecialisten weten precies waar op gelet moet worden bij het gereed maken van een woning of bedrijfspand en zorgen ervoor dat u deze zorgeloos kunt betrekken. Waar u zich bekommert om de inrichting, zullen zij aan de slag gaan om alle ruimtes tip top in orde te maken voor het dagelijks gebruik. Hieronder valt onder meer:

ATS Schoonmaak en opleveringsschoonmaak

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in diverse schoonmaak- en onderhoudsdiensten. Onze schoonmaakspecialisten kunnen de opleveringsschoonmaakwerkzaamheden daarom compleet afstemmen op uw situatie, waarbij zij rekening houden met uw wensen en eventuele bijzondere aandachtspunten. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of door te bellen naar 010-2280634. Het is tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.