Kantoren

Voor een fijn en productief werkklimaat is een schone verzorgde omgeving van groot belang. U wilt immers klanten kunnen ontvangen in een ruimte die er representatief uitziet en op uw gemak zijn in de omgeving waar u dagelijks het beste uit uzelf probeert te halen.

Een werkomgeving waar u zich thuis voelt

Voor werknemers is het fijn wanneer zij zich thuis kunnen voelen in hun werkomgeving. Hygiëne speelt hierbij een belangrijke rol en daarom is een betrouwbare partner voor de schoonmaak en het onderhoud van uw kantoorpand cruciaal. Want wanneer er actief met u wordt meegedacht over de uit te voeren werkzaamheden, kunt u er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de dagelijkse schoonmaak, maar ook over grotere incidentele schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden voor het kantoor.

Case: Schoonmaak en onderhoud voor IZER

Sinds april 2015 is IZER gevestigd in een kantoorpand in Rotterdam en sinds de betrekking van het kantoor is ATS Schoonmaak verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden in het pand. Dag in dag uit staan onze schoonmaakspecialisten weer klaar om onder meer de kantoren, scholingsruimte, toiletten en keuken tip top in orde te maken, zodat de medewerkers van IZER aan het werk kunnen gaan in een schone omgeving.

Zij zijn tevens het aanspreekpunt en partner wanneer IZER een uitgebreidere schoonmaak- of onderhoudsklus heeft, zoals het reinigen van het tapijt in de verschillende ruimtes. Iedere afgesproken taak wordt zorgvuldig afgewikkeld, waarbij de schoonmaakspecialisten van ATS Schoonmaak zorgen dat de medewerkers van IZER er geen hinder van ondervinden. Zo zorgen zijn met hun vakkundigheid voor een werkomgeving waar IZER trots op kan zijn.

Waarom ATS Schoonmaak?

Net als de meeste ondernemers en professionals, hebben de schoonmaakspecialisten van ATS Schoonmaak oog voor kwaliteit en detail. Wij begrijpen de invloed die uw werkomgeving heeft op uw werkplezier en zijn daarom al jaren actief partner in schoonmaak- en onderhoudswerk voor kantoren. Zo kunt u bij ons terecht voor de dagelijkse schoonmaak, maar ook voor grotere schoonmaak- en onderhoudsklussen die vragen om extra aandacht. Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via het formulier op onze website, of bel naar 010-2280634. U kunt dan tevens een vrijblijvende offerte aanvragen.