Diensten

Bij ATS Schoonmaak kunt u terecht voor verschillende diensten op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Onze medewerkers kunnen de uit te voeren werkzaamheden in overleg met u afstellen op uw wensen en behoeften. Wij werken met ecologische producten en moderne apparatuur, zodat wij u in combinatie met onze speciale reinigings- en onderhoudstechnieken de beste resultaten kunnen leveren. Zo zijn wij gespecialiseerd in:

Branche-specifieke voorbeelden

Voor een betere indruk van wat wij voor u kunnen betekenen, hebben wij een aantal branche-specifieke voorbeelden omschreven op deze pagina. Wij voeren onder meer schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden uit voor:

Bij ons staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Dit betekent dat wij er niet alleen voor zorgen dat de door ons geleverde diensten aan uw eisen voldoen, maar dat deze ook in overeenstemming zijn met de algemene richtlijnen op het gebied van veiligheid. ATS Schoonmaak is ISO 9001 en VCA gecertificeerd, en wij zien erop toe dat onze medewerkers werken volgens de afspraken die met u worden gemaakt.

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte, dan kunt u hier het contactformulier invullen. Wij zijn tevens telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 07:00 en 17:00 uur.