Gevelonderhoud

Door de invloeden van weer en wind kan uw woning of bedrijfspand na langere tijd zijn verzorgde uitstraling verliezen. Een schone en goed onderhouden gevel zorgt niet alleen voor een goede eerste indruk, maar verlengt tevens de levensduur van uw (bedrijfs)pand. ATS Schoonmaak helpt u hierbij.

Een zorgvuldig gereinigde gevel

Wanneer u uw gevel laat reinigen door het team van ATS Schoonmaak, kunt u rekenen op deskundigheid en vakwerk. Met onze vakkundige gevelreinigingsservice kunnen wij vrijwel ieder type pand van een stralend (voor)aanzicht voorzien. Onze gevelreiniging- en onderhoudsspecialisten weten dankzij hun jarenlange ervaring precies welke technieken zij moeten gebruiken om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien, zonder hierbij het oppervlak te beschadigen. De reinigingstechnieken worden zorgvuldig afgestemd op de ondergrond en de mate waarin deze is vervuild. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwijderen van:

Daarnaast bieden wij diensten aan voor reiniging en bescherming van uw gevel in één, de originele kleur van uw gevel ophalen met een speciale behandeling en roestvrij staal behandelen en conserveren, en kunnen wij een anti-graffitilaag of een vuilafstotende laag aanbrengen op uw gevel.

ATS Schoonmaak en gevelonderhoud

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in onder meer het reinigen en onderhouden van gevels, met opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Kenmerkend voor ons bedrijf is de vakkundigheid van onze medewerkers en de flexibiliteit, kwaliteit en servicegerichtheid waarmee zij te werk gaan. Indien u meer informatie wilt over onze gevelreinigingsservice of een van onze andere diensten kunt u uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier, of door te bellen naar 010-2280634. Het is tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.