Roet verwijderen

Naarmate de tijd verstrijkt, krijgt u waarschijnlijk te maken met een roetafzetting op uw pand. Als dit donkere laagje op uw gebouw eenmaal zichtbaar is, is de kans groot dat u er zo snel mogelijk weer vanaf wilt. Roet geeft uw pand immers een onverzorgde en aftandse uitstraling. Er zijn manieren waarop u zelf roet kunt verwijderen. Voor kleine oppervlakten is dit ook zeker mogelijk, maar voor grotere oppervlakten is het verstandiger om ATS Schoonmaak in te schakelen. Roet verwijderen is voor ons een koud kunstje.

Onze methodes

Bij ATS Schoonmaak beschikken we over de kennis en het materiaal om roet van iedere oppervlakte te verwijderen. Baksteen, beton of glas? Dankzij onze vakkundige schoonmakers zijn uw muren in een handomdraai weer roetvrij. Afhankelijk van de situatie gebruiken wij het geschiktste product. Als uw pand gelegen is aan een drukke weg, of een andere bron van vervuiling, heeft u waarschijnlijk regelmatig last van roet. ATS Schoonmaak kan u helpen om uw pand permanent roetvrij te houden.

 

Roet verwijderen

ATS Schoonmaak en roet verwijderen

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar specialist in gevelonderhoud en schoonmaak voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze reinigingsdiensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.