Glasbewassing

Uw ramen zijn het visitekaartje van uw (bedrijfs)pand. Daarom wilt u uiteraard dat deze er schoon en goed onderhouden uitzien. De glazenwassers van ATS Schoonmaak weten met hun jarenlange ervaring precies welke middelen zij moeten gebruiken om uw ramen weer blinkend schoon te krijgen. Hiermee verbeteren zij niet alleen de uitstraling, maar ook de levensduur van uw ramen en kozijnen.

Streeploos schoon

Wanneer u kiest voor de glasbewassingservice van ATS Schoonmaak, bent u verzekerd van streeploos schone ramen. De reinigingsproducten en methoden worden door onze glazenwassers zorgvuldig afgestemd op de situatie. De materialen die zij gebruiken worden jaarlijks gecontroleerd en gekeurd, zodat deze te allen tijde voldoen aan de eisen en richtlijnen van de ARBO-wetgeving. Met het regelmatig laten uitvoeren van glasbewassing kunt u veel besparen op het onderhoud van uw pand. De glasbewassing van onze professionele glazenwassers u biedt u bovendien de volgende voordelen:

  • Uw ramen laten meer licht door
  • Uw pand maakt een betere indruk
  • De levensduur van uw ramen en kozijnen wordt verlengd
  • Eventuele aantasting van de kozijnen wordt tijdig gesignaleerd
  • Glaswerk op moeilijk bereikbare plaatsen wordt ook schoongemaakt

ATS Schoonmaak en glasbewassing

ATS is al ruim 20 jaar schoonmaak en glasbewassing specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Bovendien kunt u hier meer lezen over onze beschikbare diensten.

Als u graag meer informatie wilt over onze glasbewassing- en/of schoonmaakdiensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.