Transport en vervoer

Dagelijks reizen er in Nederland meer dan 1 miljoen mensen met het openbaar vervoer. Tegenwoordig zijn stations echter meer dan een plek die leidt naar de volgende bestemming: het is een ontmoetingsplek waar mensen winkelen, eten, werken en beleven.

Reizen en ontmoeten in een sprankelende omgeving

Als aanbieder van transport en openbaar vervoer wilt u dat mensen zich comfortabel voelen tijdens hun reis. Hierbij speelt de hygiëne in zowel de stations als de vervoermiddelen een belangrijke rol. Op trein-, tram-, bus- en metrostations draagt een schone omgeving bij aan het gevoel van gemak en veiligheid onder de reizigers. ATS Schoonmaak speelt hier met het brede aanbod aan schoonmaak- en onderhoudsdiensten gericht op in.

Case: Vloeronderhoud op treinstations Amsterdam CS (3.800 m²) en Delft (3.300 m²)

Op de treinstations van Amsterdam Centraal en Delft liggen Durabella Terazzo vloeren van meer dan 3000 m2. Dagelijks komen op deze stations honderden mensen over de vloer, waardoor vervuiling en verkleuring op den duur niet te voorkomen is. Bij de reiniging en het onderhoud op stations is er altijd sprake van tijdsdruk, aangezien deze vanwege de vele bezoekers snel en effectief moeten worden schoongemaakt. Toen ATS Schoonmaak de opdracht kreeg voor het onderhoud en de reiniging van de stationsvloeren, werd er dan ook eerst een duidelijk plan van aanpak opgesteld om te voorkomen dat er problemen ontstonden met de tijdsduur.

Met behulp van professionele veegmachines met ingebouwde stofzuigers en schrobzuigmachines werden de vloeren door onze vloeronderhoud specialisten in een mum van tijd gereinigd. Tot slot werden deze geconserveerd met natuurlijke wasolie, waardoor de vloeren er weer sprankelend schoon uit kwamen te zien en weer klaar waren voor de dagelijkse reizigersmenigte.

schoonmaak stations, schoonmaak openbaar vervoer, schoonmaak transport

Waarom ATS Schoonmaak?

Bij ATS Schoonmaak begrijpen we dat onze medewerkers op stations en in het openbaar vervoer meer zijn dan alleen schoonmakers. Zij zijn een actief onderdeel in het creëren van een optimale reisbeleving voor de reiziger. Met de flexibiliteit, kwaliteit en servicegerichtheid waarmee wij werkzaamheden uitvoeren, bieden wij u gerichte schoonmaak- en onderhoudsoplossingen voor transport, openbaar vervoer en stations. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via het formulier op onze website, of bel naar 010-2280634. Het is tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.