Tapijtreiniging

Om uw tapijt representatief te houden is goed onderhoud essentieel. ATS Schoonmaak heeft uitgebreide ervaring in het reinigen van diverse soorten tapijt, waaronder getuft-, geweven- en geknoopt tapijt. Bij het onderhoud wordt er door onze tapijtreiniging experts dan ook rekening gehouden met het materiaal. Zo zorgen zij er met de juiste behandelingstechnieken voor dat uw tapijt er weer als nieuw uitziet.

Duurzame reinigingsmethodes

Bij ATS Schoonmaak werken we met veilige afbreekbare reinigingsmiddelen, die in combinatie met onze speciale reinigingstechnieken worden toegepast om uw tapijt hygiƫnisch schoon te krijgen. Onze tapijtreiniging experts pakken iedere vlek aan en laten de kleur van uw tapijt opleven. Hierbij houden zij zorgvuldig rekening met het materiaal waaruit het tapijt is gemaakt, om zo het beste resultaat te behalen.

Met onze duurzame reinigingsmethodes en luchtontvochtigers voor snelle droging kunnen wij vrijwel alle oneffenheden en vlekken verwijderen, waaronder wijnvlekken, koffievlekken, olievlekken, verf en vuil van onder de schoenen. Hier kunnen onder meer de volgende reinigingstechnieken aan te pas komen:

ATS Schoonmaak en tapijtreiniging

ATS Schoonmaak is al ruim 25 jaar schoonmaak en tapijtreiniging specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Zo kunt u ons onder andere inschakelen voor de reiniging van:

Als u graag meer informatie wilt over onze tapijtreiniging- en/of schoonmaakdiensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.