Groothandel en detailhandel

Wat hebben groothandel en detailhandel met elkaar gemeen? Er komen dagelijks grote aantallen mensen over de vloer. Het is dus belangrijk dat de vloeren goed worden onderhouden. Daarvoor bent u bij ATS Schoonmaak aan het juiste adres!

Het visitekaartje voor uw onderneming

Als u werkzaam bent in de groothandel of detailhandel, begrijpt u dat uw pand het visitekaartje is voor uw onderneming. Klanten kopen immers het liefst bij een zaak waar zij zich op hun gemak voelen en de frisheid van de omgeving speelt hier een belangrijke rol in. Naast het schoonmaken en onderhouden van winkelvloeren, verzorgen wij onder meer de interieurreiniging, glasbewassing en gevelreiniging voor groot- en detailhandel panden. Wij kunnen onze werkzaamheden compleet afstellen op uw wensen en behoeften. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het dagelijkse schoonmaakonderhoud, het wassen van het entreeglas en het periodiek reinigen van de gevels.

Case 1: Vloeronderhoud voor Makro Deurne

Het personeel van de Makro in Deurne, een drukbezochte groothandel, was door hun opties heen om de vloeren van hun pand mooi schoon te krijgen. Na alle huishoudelijke middelen geprobeerd te hebben, besloten ze dat het tijd was voor professionele hulp. Er werd contact opgenomen met ATS Schoonmaak, met de vraag of onze vloeronderhoudspecialisten raad wisten met de situatie. Na een inspectie van de vloeren, heeft ons team een schrobzuigmachine met verstelbare borsteldruk tot 120 kg gebruikt om de vloeren weer glanzend schoon te krijgen. Zeer tevreden met het resultaat, kon de Makro in Deurne weer goed voor de dag komen bij haar klanten.

Vloeren reinigen winkel

Case 2: Reinigen parkeerdek Makro Vianen (11.000 m²) en Makro Nijmegen (4500 m²)

De parkeerdekken van de Makro Vianen en Makro Nijmegen waren door het veelvoudig gebruik erg vervuild geraakt. Dit maakte het er voor de klanten niet aantrekkelijker op om hun auto’s op de parkeerdekken te parkeren. Met behulp van een R.V.S. Whirl-away die speciaal is ontworpen voor de food-industrie, werden de parkeerdekken door onze schoonmaakspecialisten streeploos schoongemaakt, zonder opspattend vuil tegen de gevels en ramen van de groothandel panden. Hierdoor werd zowel het winkelen als het parkeren bij de Makro Vianen en Makro Nijmegen weer een plezier.

Reinigen parkeerplek

Waarom ATS Schoonmaak?

Is uw detailhandel of groothandel op zoek naar een betrouwbare partner voor de schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden in en rondom uw winkelpand? Kies voor de service van ATS Schoonmaak, waar flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Wij kunnen onze werkzaamheden compleet op uw schoonmaak- en onderhoudsbehoeften afstemmen. Benieuwd naar wat wij voor uw zaak kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op onze website, of bel direct naar 010-2280634.