Gevelreiniging

Door de invloeden van weer en wind kan uw woning of bedrijfspand na langere tijd zijn verzorgde uitstraling verliezen. Een schone en goed onderhouden gevel zorgt niet alleen voor een goede eerste indruk, maar verlengt tevens de levensduur van uw (bedrijfs)pand. Bij ATS Schoonmaak bieden we diensten aan voor reiniging en bescherming van uw gevel in één.

Vakkundige gevelreiniging

Wanneer u uw gevel laat reinigen door het team van ATS Schoonmaak, kunt u rekenen op deskundigheid en vakwerk. Met onze vakkundige gevelreinigingsservice kunnen wij vrijwel ieder type pand van een stralend (voor)aanzicht voorzien. Onze gevelreiniging- en onderhoudsspecialisten weten dankzij hun jarenlange ervaring precies welke technieken zij moeten gebruiken om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien, zonder hierbij het oppervlak te beschadigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwijderen van algen, mos, roet, atmosferische vervuiling en graffiti.

Bovendien kunnen wij de originele kleur van uw gevel ophalen met een speciale behandeling, roestvrij staal behandelen en conserveren en, indien gewenst, een anti-graffitilaag of vuilafstotende laag aanbrengen op uw gevel.

gevelonderhoud

ATS Schoonmaak en gevelreiniging

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in onder meer het reinigen en onderhouden van gevels, met opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Kenmerkend voor ons bedrijf is de vakkundigheid van onze medewerkers en de flexibiliteit, kwaliteit en servicegerichtheid waarmee zij te werk gaan. Indien u meer informatie wilt over gevelreiniging of een van onze andere diensten kunt u uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier, of door te bellen naar 010-2280634. Onze medewerkers staan u graag te woord.