Mos verwijderen

Naarmate de tijd verstrijkt, krijgt u waarschijnlijk te maken met mosvorming op uw pand. Als dit groene laagje op uw gebouw eenmaal zichtbaar is, is de kans groot dat u er zo snel mogelijk weer vanaf wilt. Mos geeft uw pand immers een onverzorgde en vieze uitstraling. Er zijn manieren waarop u zelf mos kunt verwijderen. Voor kleine oppervlakten is dit ook zeker mogelijk, maar voor grotere oppervlakten is het verstandiger om ATS Schoonmaak in te schakelen. Mos verwijderen is voor ons een koud kunstje.

Onze methodes

Bij ATS Schoonmaak beschikken we over de kennis en het materiaal om mos van iedere oppervlakte te verwijderen. Baksteen, beton of iets anders? Dankzij onze vakkundige schoonmakers zijn uw muren in een handomdraai weer mosvrij. Afhankelijk van de situatie gebruiken wij het geschiktste product. Als u snel last krijgt van mosvorming op uw pand, kan het verstandig zijn om een afspraak te maken voor periodieke reiniging. U kunt altijd bij ons terecht voor mos verwijderen!

 

Mos verwijderen

ATS Schoonmaak en mos verwijderen

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar specialist in gevelonderhoud en schoonmaak voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze reinigingsdiensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.