Dieptereiniging

De dagelijkse schoonmaak is voor sanitaire en andere ruimtes niet altijd voldoende. Door het veelvoudig gebruik kunnen ruimtes sterk vervuild raken, wat ervoor zorgt dat deze niet langer aangenaam zijn in het gebruik. Met de professionele dieptereiniging van ATS Schoonmaak worden de door u aangewezen ruimtes grondig gereinigd en volledig gedesinfecteerd, zodat deze weer aangenaam te gebruiken zijn.

Vakkundig schoon

Voor de dieptereiniging kunnen door onze reiniging experts verschillende methodes worden toegepast. Zij weten door hun jarenlange ervaring precies welke schoonmaakmiddelen en technieken geschikt zijn voor de vakkundige reiniging van uw ruimtes. Zo kan er onder meer gebruik worden gemaakt van hogedruk- of stoomreinigingstechnieken, voor het verwijderen van bijvoorbeeld:

ATS Schoonmaak en dieptereiniging

ATS Schoonmaak is al ruim 25 jaar schoonmaak en dieptereiniging specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze dieptereiniging- en/of schoonmaakdiensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.