Vet- en voedselvlekken verwijderen

Vet- en voedselvlekken verwijderen is in keukens erg belangrijk om de hygiëne te waarborgen. Restaurants en kantines zijn voorbeelden van plekken waar bijna dagelijks voedsel bereid wordt. Een gebrekkige hygiëne op dergelijke plaatsen is geen fijn idee, en het is ook nog eens gevaarlijk. Bacteriën kunnen natuurlijk nare ziektes veroorzaken. ATS Schoonmaak kan uw keuken een grondige schoonmaakbeurt geven. Bij ATS Schoonmaak pakken we een dergelijke klus serieus aan: alles, van grote aanrechten tot de vervelendste hoekjes en randjes die altijd worden vergeten, zijn zodra wij klaar zijn weer blinkend schoon. Vet- en voedselresten verwijderen is dus duidelijk geen probleem voor ATS Schoonmaak.

Vet en voedselresten verwijderen

ATS Schoonmaak en dieptereiniging

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze (diepte)reinigingsdiensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.