Vloeronderhoud

Bij ATS Schoonmaak kunt u terecht voor verschillende diensten op het gebied van vloeronderhoud. Door uw vloer regelmatig goed te laten onderhouden, verlengt u de levensduur en zorgt u ervoor dat deze lang mooi blijft. Onze vloeronderhoud specialisten zijn onder andere beschikbaar voor de periodieke reiniging van vloeren (machinaal reinigen), opleverschoonmaak, dieptereiniging van sanitairvloeren, het schuren van dekvloeren en het polijsten van vloeren m.b.v. diamondpads (zonder chemicaliën), schuren en stofzuigen (met hepa filter).

Professioneel en zorgvuldig gereinigd

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u precies vertellen welke behandeling voor uw vloer het meest geschikt is. Met de juiste reinigingstechnieken zorgen onze vloeronderhoud specialisten ervoor dat uw vloer weer zal stralen. Voor iedere behandeling wordt gebruik gemaakt van moderne apparatuur en ecologische reinigingsproducten, die zorgvuldig worden afgestemd op het vloermateriaal.

Na de onderhoudsbeurt zullen onze medewerkers u een passend advies geven over hoe u zelf uw vloer het beste kunt behandelen en welke middelen u hiervoor kunt gebruiken. Ieder vloermateriaal heeft immers specifieke eigenschappen waarmee rekening dient te worden gehouden tijdens het onderhoud en de reiniging. Zo zijn wij onder meer gespecialiseerd in het onderhoud van:

Naast het reinigen en onderhouden door middel van schrobben en droogzuigen, kunt u ons ook inschakelen voor het strippen van vloeren en de vloerbewerking voor het plaatsen van nieuwe vloeren. Wij werken hiervoor samen met vloerbedrijven. Onze vloerexperts zorgen ervoor dat de vloer stofarm wordt gestript zonder de ondergrond te beschadigen. Zo kunnen de vloerleggers uw nieuwe vloer strak en tot in de perfectie aanleggen.

ATS Schoonmaak en vloeronderhoud

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze vloeronderhoud- en/of schoonmaak diensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.