Woningcorporaties en VvE’s

Fijn thuiskomen doet u in een schone omgeving. Bij ATS Schoonmaak begrijpen wij hoe belangrijk dit is. Daarom zijn wij al meer dan 20 jaar hét vertrouwde schoonmaakbedrijf voor woningcorporaties en VvE’s in en buiten Rotterdam.

Een schoon en verzorgd wooncomplex

U voelt zich pas echt thuis in een omgeving die er schoon en verzorgd uitziet. Dit begint al bij het vooraanzicht van uw wooncomplex. U zit immers niet te wachten op een vuile gevel en verwacht tevens bij binnenkomst een schone ruimte aan te treffen. Dit is waar het team van ATS Schoonmaak de handen voor uit de mouwen steekt. Wij zorgen ervoor dat u gevel goed voor de dag komt, uw trappenhuizen zijn ontdaan van vuil en uw entree er weer stralend uitziet. Uiteraard snappen wij dat ieder wooncomplex zijn eigen aandachtspunten heeft. Voor al onze diensten stemmen wij de werkzaamheden daarom zorgvuldig met u af en houden wij rekening met uw wensen en behoeften.

Case: Glasbewassing en gevelreiniging Miami Tower

ATS Schoonmaak was al langer partner in de wekelijkse schoonmaak van de entree en trappenhuizen van de Miami Tower in Nesselande. Aangezien de VvE van de Miami Tower erg tevreden was en graag één aanspreekpunt wilde hebben voor alle schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden, werd ons gevraagd om ook de verantwoordelijkheid voor de glasbewassing en gevelreiniging op ons te nemen. Uiteraard werd deze kans door ons met beide handen aangepakt en zorgden wij ervoor dat de gevels en ramen van de Miami Tower weer stralend voor de dag konden komen. Dit jaar zullen ook de kozijnen en balkonbalustrades door ons team worden gereinigd en geconserveerd.

Waarom ATS Schoonmaak?

Als woningcorporatie of VvE is het prettig om één aanspreekpunt te hebben waarmee duidelijk gecommuniceerd kan worden over de schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Bij ATS Schoonmaak staan we bekend om de flexibiliteit, kwaliteit en servicegerichtheid waarmee wij werkzaamheden uitvoeren. Onze schoonmaakspecialisten zijn werkzaam voor diverse VvE’s en woningcorporaties en kunnen in overleg met u een persoonlijk schoonmaakplan opstellen. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via het formulier op onze website, of bel naar 010-2280634.