Aannemers en makelaars

Als aannemer of makelaar wilt u ervoor zorgen dat uw cliënten zorgeloos hun nieuwe woning of werkruimte kunnen betrekken. Bij een grote verbouwing, renovatie of nieuwbouw worden panden echter vaak niet gebruiksklaar opgeleverd. Dit is waar ATS Schoonmaak te hulp schiet.

Een schone woon- en werkomgeving

Wanneer er in een pand bouw- of renovatiewerkzaamheden hebben plaatsgevonden, kunnen de verschillende ruimtes flink vervuild zijn geraakt. Dit vraagt om een grondige schoonmaak van bijvoorbeeld vloeren, trappenhuizen en sanitaire ruimtes. Bij ATS Schoonmaak kunnen aannemers en makelaars terecht wanneer zij op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor de schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Wij ontdoen het pand van al het vuil dat na de bouwwerkzaamheden is achtergebleven en zorgen dat het klaar is voor gebruik. Zo kunt u uw bewoners of klanten zorgeloos hun nieuwe woon- of werkomgeving laten betrekken.

Case: Schoonmaakwerkzaamheden voor J.P. van Eesteren

Aannemingsmaatschappij J.P. van Eesteren zocht een partij op wie zij konden rekenen voor schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden in het pand van de Hogeschool Rotterdam Museumpark. In de hogeschool ligt een prachtige natuurstenen vloer, die door vervuiling en verwering zijn natuurlijke schoonheid verloren was. De vloeronderhoud specialisten van ATS Schoonmaak wisten deze gelukkig te herstellen. Met behulp van diamondpads hebben zij de vloer in verschillende stappen machinaal behandeld, zonder het gebruik van chemicaliën. Hierbij werden alle lichte krassen verwijderd en werd de oppervlakte vuilwerend gemaakt.

Tevens werd de oorspronkelijke kleur van de natuurstenen vloer teruggehaald door het aanbrengen van meerdere lagen conserveermiddel, waarmee een dieper wetlook effect werd gecreëerd. De natuurstenen entree werd ook onder handen genomen en met een hogedrukreiniger schoongemaakt. Zo zorgde ons team ervoor dat aannemingsmaatschappij J.P. van Eesteren met een gerust hart kon overgaan tot de oplevering van het pand voor de medewerkers en studenten van de Hogeschool Rotterdam Museumpark.

Schoonmaak voor aannemers

Waarom ATS Schoonmaak?

Als aannemer of makelaar wilt u een partner voor schoonmaak en onderhoud die net als u oog heeft voor detail, wanneer het gaat om de gebruiksvriendelijkheid van een nieuw of gerenoveerd pand. Bij ATS Schoonmaak begrijpen wij dit maar al te goed. Onze schoonmaakspecialisten werken volgens duidelijke afspraken, waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. Heeft u interesse in een samenwerking of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact op via het formulier op onze website, of bel naar 010-2280634. U kunt dan tevens een vrijblijvende offerte aanvragen.