Bouwresten verwijderen

Na een verbouwing of de oplevering van een nieuw pand, blijven er vrijwel altijd bouwresten over. Stof, gruis, groter materiaal of achtergelaten vuil of snijresten. Dat wilt u weg hebben voor u het pand (opnieuw) betrekt, maar het is vervelend en vaak onhandig om het zelf te moeten doen. ATS Schoonmaak neemt u graag deze zorg uit handen. Voor bouwresten opruimen kunt u bij ons terecht.

Wat wij doen

Afhankelijk van de grootte van uw pand en de hoeveelheid bouwresten, verschilt onze aanpak. In kleine ruimtes gaan wij aan de slag met bezems en industriële stofzuigers. In grote hallen gaan wij aan de slag met veegmachines. U kunt er echter altijd op rekenen dat wij vakwerk leveren. Dat kunnen al onze tevreden klanten u vertellen. Als wij bouwresten verwijderen, vaak als onderdeel van een grondige opleveringsschoonmaak, blijft er geen spoortje vuil achter.

Bouwresten opruimen ATS Schoonmaak

ATS Schoonmaak en bouwresten opruimen

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in onder meer bouwresten verwijderen, met opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Kenmerkend voor ons bedrijf is de vakkundigheid van onze medewerkers en de flexibiliteit, kwaliteit en servicegerichtheid waarmee zij te werk gaan. Indien u meer informatie wilt over gevelreiniging of een van onze andere diensten kunt u uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier, of door te bellen naar 010-2280634. Onze medewerkers staan u graag te woord.