Scholen

Schoolgebouwen zijn er in verschillende soorten en maten. Vanwege het intensieve gebruik van de ruimtes, hebben de schoolpanden vaak flink wat te verduren. Zo kunnen onder meer de vloeren en sanitaire voorzieningen flink vervuild raken. Gelukkig weet het team van ATS Schoonmaak hier efficiënte oplossingen voor te bieden.

Een veilige en prettige schoolomgeving

Hygiëne is van groot belang voor een veilige en prettige schoolomgeving. U wilt immers dat uw leerlingen en medewerkers zich op hun gemak voelen in en rondom de school. Ons team weet precies wat punten zijn waarmee rekening moet worden gehouden wanneer het aankomt op schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden voor onderwijsinstellingen. Zij zullen in overleg met u besluiten wat er moet gebeuren en stellen op basis hiervan een zorgvuldig uitgedacht schoonmaak- en/of onderhoudsplan op. Zo ondersteunen wij u bij het creëren en behouden van een fijne leeromgeving, waar leerlingen en docenten met veel plezier aan de slag kunnen gaan.

Case: Schoonmaak en onderhoud voor MBO College Zuid (15.000 m²)

In het pand van het ROC MBO College Zuid ligt een prachtige duurzame Duramique vloer. Hoewel dit type vloer zich kenmerkt door zijn sterke en slijtvaste karakter, heeft het eens in de zoveel tijd wel een onderhoudsbeurt nodig. Zeker wanneer er iedere dag honderden studenten op lopen, is dit geen overbodige luxe. ATS Schoonmaak stelde hiervoor een plan van aanpak op en nadat de ruimte door ons team was uitgeruimd, konden onze vloeronderhoudsspecialisten efficiënt aan de slag. Naast het reinigen en het ontvetten van de vloer, verwijderden zij de oude was olie laag en brachten ze mechanisch een nieuwe laag was olie op de vloer aan. Het resultaat: een glanzende vloer die er weer als nieuw uitzag.

De school had tevens hulp nodig bij het reinigen van de trappen en trappenhuizen, die zij niet goed schoon kregen. Na een korte inspectie gingen onze schoonmaakspecialisten hiermee aan de slag. De trappen en trappenhuizen werden machinaal diep ontvet en gereinigd, waarnaar er een beschermlaag op de trappen werd aangebracht waarvan de kleur door ons team speciaal op de trap werd afgestemd.

Naast het vloer- en trappenonderhoud heeft ATS Schoonmaak zich ook bekommerd om de keuken, die door ons flink onder handen is genomen. Wij voerden een dieptereiniging uit, waarbij de keuken onder meer werd gereinigd met behulp van stoom cleaners. Daarnaast werden de aanrechtbladen en afzuigers ontvet en de kasten en vloeren gedesinfecteerd. Zo konden de medewerkers en leerlingen hier weer veilig en plezierig gebruik van maken.

schoomaak scholen

Waarom ATS Schoonmaak?

Voor een school is het van belang dat leerlingen en medewerkers het schoolgebouw als een fijne werk- en leeromgeving ervaren. Het is daarom erg belangrijk om een betrouwbare partner te hebben voor de uitvoering van schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Het team van ATS Schoonmaak staat bekend om de servicegerichtheid, kwaliteit en flexibiliteit waarmee zij te werk gaan. Alles wordt in duidelijk overleg met u besloten, zodat u er zeker van kunt zijn dat alle schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden juist worden uitgevoerd. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via het formulier op onze website, of bel naar 010-2280634.