Roest en corrosie verwijderen

Roest en corrosie verwijderen bij ATS Schoonmaak

Roest en corrosie verwijderen is van groot belang om metaal in goede staat te houden. Niet alleen ziet roest of andere aanslag op metalen oppervlakken er slordig uit, het is ook slecht voor metalen. Het is helaas lastig tegen te gaan, zeker bij metalen in een buitenomgeving. ATS Schoonmaak kan u helpen met roest en corrosie verwijderen. Natuurlijk is het wel belangrijk om er vroeg bij te zijn, zodat de roest en corrosie nog zijn tegen te gaan, maar als het kan, kan ATS Schoonmaak het. Dankzij onze speciale behandelingen, worden metalen oppervlakken weer bijna als nieuw. Daarnaast kan ATS Schoonmaak uw metalen oppervlakken ook behandelen om roest- en corrosieverschijnselen in de toekomst tegen te gaan.

Roest en Corrosie verwijderen

ATS Schoonmaak en dieptereiniging

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze (diepte)reinigingsdiensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.