Urinesteen verwijderen

Urinesteen is een residu dat ontstaat uit kalk in combinatie met zouten die in urine voorkomen. Urinesteen komt in verschillende vormen voor, waarvan de bekendste bruine aanslag in het toilet is. Hoewel deze aanslag er onsmakelijk uitziet, kan hij weinig kwaad. Een ernstigere vorm van urinesteen is een steeds grotere opbouw ervan in de leidingen. Hoe langer de urinesteen blijft zitten, hoe meer er gevormd wordt. Uiteindelijk zullen de leidingen hierdoor dichtslibben. Urinesteen verwijderen is dus erg belangrijk, zowel voor de aanblik als voor het functioneren van het toilet.

Hoe werkt urinesteen verwijderen?

Urinesteen verwijderen kan met specialistische middelen die de aangekoekte urinesteen afbreken. Doordat urinesteen voor het grootste deel bestaat uit kalk, is urinesteen deels door u zelf aan te pakken met ontkalker. Voor een echt grondige reinigingsbeurt is het echter verstandig om specialistische hulp in te roepen. ATS Schoonmaak heeft ervaren personeel en de juiste apparatuur en middelen om uw toiletten weer te doen stralen.

Urinesteen verwijderen

ATS Schoonmaak en dieptereiniging

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze (diepte)reinigingsdiensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.