Kalkaanslag verwijderen

Voor een representatieve uitstraling van uw pand is het belangrijk dat alles goed schoon is. Een bekend verschijnsel dat iedereen kent uit de eigen badkamer is kalkaanslag. Kalkaanslag ontstaat uit een chemische reactie tussen verschillende stoffen, waaronder calcium. Het is te herkennen als een witte afzetting in de toiletpot, in het urinoir, in een gootsteen of op kranen. De afzetting is zeer hardnekkig, dus kalkaanslag verwijderen met conventionele methodes is lastig. Toch is kalkaanslag verwijderen belangrijk, aangezien het er vies en onverzorgd uitziet.

Hoe werkt kalkaanslag verwijderen?

ATS Schoonmaak heeft veel ervaring met kalkaanslag verwijderen. Door onze combinatie van de goede techniek en goede middelen, kunnen wij kalkaanslag verwijderen zonder schade aan te richten aan de oppervlakten waar de aanslag zich op bevindt. Het gebruik van zeer sterke schoonmaakmiddelen wil namelijk nog wel eens schade aanbrengen, waardoor u nog verder van huis raakt. Nadat wij de kalkaanslag verwijderen, ziet alles er alweer een stuk frisser uit.

Kalkaanslag verwijderen

ATS Schoonmaak en dieptereiniging

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze (diepte)reinigingsdiensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.