Ontlastingsresten verwijderen

Voor een representatieve uitstraling van uw pand is het belangrijk dat ook uw toiletten er goed uitzien. Een hardnekkige en veel voorkomende soort van ontlastingsresten is urinesteen. Urinesteen komt in verschillende vormen voor, waarvan de bekendste bruine aanslag in het toilet is. Een ernstigere vorm van urinesteen is een steeds grotere opbouw ervan in de leidingen. Hoe langer de urinesteen blijft zitten, hoe meer er gevormd wordt. Uiteindelijk zullen de leidingen hierdoor dichtslibben. Ontlastingsresten verwijderen is dus erg belangrijk, zowel voor de aanblik als voor het functioneren van het toilet.

Hoe werkt ontlastingsresten verwijderen?

Ontlastingsresten verwijderen kan met specialistische middelen die de achtergebleven resten afbreken. Ontlastingsresten verwijderen is voor het grootste deel te doen zonder professionele hulp in te schakelen. Voor een echt grondige reinigingsbeurt is het echter verstandig om specialistische hulp in te roepen. ATS Schoonmaak heeft ervaren personeel en de juiste apparatuur en middelen om uw toiletten weer te doen stralen.

Ontlastingsresten verwijderen

ATS Schoonmaak en dieptereiniging

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze (diepte)reinigingsdiensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.