Graffiti verwijderen

Hoewel graffiti een mooie kunstvorm kan zijn, gebeurt het vaak ongevraagd. Als uw pand te grazen is genomen, is de kans dan ook groot dat u er zo snel mogelijk weer vanaf wilt. Willekeurige graffiti geeft uw pand immers een onverzorgde en aftandse uitstraling. Er zijn producten op de markt waarmee u zelf graffiti kunt verwijderen. Voor kleine oppervlakten is dit ook zeker mogelijk, maar voor grotere oppervlakten is het verstandiger om ATS Schoonmaak in te schakelen. Graffiti verwijderen is voor ons een koud kunstje.

Onze methodes

Bij ATS Schoonmaak beschikken we over de kennis en het materiaal om graffiti van iedere oppervlakte te verwijderen. Baksteen, beton of metaal? Dankzij onze vakkundige schoonmakers zijn uw muren in een handomdraai weer graffitivrij. Afhankelijk van de situatie gebruiken wij graffiti-cleaners, verfverdunners of een ander geschikt product. Bent u vaker het slachtoffer van graffitivandalisme? Dan kunnen we u ook helpen om uw muren te behandelen met een anti-graffiti coating, zodat graffiti verwijderen in de toekomst een fluitje van een cent wordt.

Graffiti verwijderen - Bron: Bin im Garten

ATS Schoonmaak en graffiti verwijderen

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar specialist in gevelonderhoud en schoonmaak voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze reinigingsdiensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.