Afdekmateriaal in Rotterdam

Bij normaal gebruik van uw vloeren hoeft u natuurlijk niets af te dekken. Zodra er echter een periode van intensief gebruik aankomt, zoals een feest, beurs, ander evenement, of juist een verbouwing of renovatie, is het zeer verstandig om passende maatregelen te nemen. ATS Schoonmaak kan u voor ieder vloertype het juiste vloer afdekmateriaal in Rotterdam bieden.

Diverse gelegenheden

Stelt u zich een evenement voor in een grote sporthal. Sporters mogen in de zaal geen zwarte zolen dragen, omdat ze anders de vloer kunnen verkleuren, en ook op andere manieren is de vloer kwetsbaar. In dergelijke gevallen kunt u uw vloer afdekken met evenemententapijt of rollen tijdelijke pvc-vloerbedekking. Naast de volledige bescherming van uw vloer, bieden sommige van deze oplossingen ook nog eens een sfeervolle aanblik!

Een verbouwing of renovatie kan grote schade aanbrengen aan uw vloeren. Naast beschadigingen door eventueel zwaar materieel dat wordt meegebracht door de bouwvakkers, komt er vaak ook veel stof en gruis los dat uw vloeren kan verpesten. Hiervoor kunt u dus het beste uw vloer afdekken met stevig vloer afdekmateriaal. Bij veel projecten wordt hiervoor een los dekzeil gebruikt, maar dit kan gevaarlijke situaties opleveren, zeker op trappen. Bij ATS Schoonmaak werken we bijvoorbeeld met zelfklevende folies om dergelijke situaties te voorkomen.

afdekmateriaal in Rotterdam

Een oplossing voor ieder project

Tapijt, linoleum, laminaat of tegels op uw vloer? Dat maakt voor ATS Schoonmaak niet uit. Wij hebben het passende vloer afdekmateriaal voor alle vloeren, zelfs als uw vloeren pasgelegd zijn. Daarnaast kunnen wij trappen veilig afdekken, en de verspreiding van stof effectief tegengaan met stofdeuren en kleefmatten. Zo kunnen wij uw pand altijd weer stofvrij opleveren. Wilt u meer informatie over het vloer afdekmateriaal in Rotterdam van ATS Schoonmaak, wij staan u graag te woord. U kunt ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen.