Bouwkeet schoonmaken

Een bouwplaats is vaak een rommelige en soms ook een vieze plek. Het vele stof, gruis en andere vuil dat er vrijkomt bij bouwen of verbouwen, maakt bouwketen daarom ook vaak vies. Tijdens het project zelf is dit meestal niet echt een probleem, maar tussen projecten door is een bouwkeet schoonmaken toch wel een goed plan. Dat verzekert een fris begin aan het volgende project.

Wat wij doen

ATS Schoonmaak doet veel opleveringsschoonmaken, waardoor wij vaak op bouwplaatsen te vinden zijn. Met ons grote materieel kunnen wij ruimtes van iedere grootte aan. Door de bescheiden omvang is een bouwkeet schoonmaken en bouwresten verwijderen vaak maar een klein stukje extra werk, terwijl het u toch werk uit handen neemt.

Bouwkeet schoonmaken ATS Schoonmaak

ATS Schoonmaak en bouwkeet schoonmaken

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in onder meer het schoonmaken van bouwketen, met opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Kenmerkend voor ons bedrijf is de vakkundigheid van onze medewerkers en de flexibiliteit, kwaliteit en servicegerichtheid waarmee zij te werk gaan. Indien u meer informatie wilt over gevelreiniging of een van onze andere diensten kunt u uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier, of door te bellen naar 010-2280634. Onze medewerkers staan u graag te woord.