Verf- en kitresten verwijderen

Na een verbouwing, of bij de oplevering van een nieuw pand, kan het zijn dat er verf- en kitresten zijn achtergebleven. Deze resten zijn vaak hardnekkig en lastig te verwijderen. Bovendien zitten ze vaak op lastig te bereiken plekken. ATS Schoonmaak kan bij u snel en effectief de verf- en kitresten verwijderen.

Wat wij doen

Met het juiste gereedschap en een beetje ervaring is verf- en kitresten verwijderen een simpel klusje. Met een schraper en een geschikt schoonmaakmiddel kom je immers al een heel eind. Vanwege de simpele aard van de klus, gaat verf- en kitresten verwijderen naadloos samen met andere diensten van ATS Schoonmaak, bijvoorbeeld onze complete opleveringsschoonmaak. Onze schoonmakers voeren dagelijks schoonmaakwerkzaamheden uit, en schrikken dus zeker niet van een paar verf- en kitresten.

Verf- en kitresten verwijderen

ATS Schoonmaak en verf- en kitresten verwijderen

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in onder meer het verwijderen van cementsluiers, met opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Kenmerkend voor ons bedrijf is de vakkundigheid van onze medewerkers en de flexibiliteit, kwaliteit en servicegerichtheid waarmee zij te werk gaan. Indien u meer informatie wilt over gevelreiniging of een van onze andere diensten kunt u uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier, of door te bellen naar 010-2280634. Onze medewerkers staan u graag te woord.