Cementsluiers verwijderen

Door de invloeden van weer en wind kunnen uw voegen enigszins uitlopen. Dit creëert een grijze waas en uitslag op uw muren of tegels. Dit geeft een vieze en onverzorgde aanblik, en moet dus verwijderd worden. ATS Schoonmaak kan voor u snel en efficiënt de cementsluiers verwijderen.

Cementsluiers verwijderen

Wanneer cementsluiers laat verwijderen door het team van ATS Schoonmaak, kunt u rekenen op deskundigheid en vakwerk. Het vereist slechts een kleine behandeling, waardoor wij uw cementsluiers kunnen verwijderen terwijl wij een andere schoonmaakklus bij u uitvoeren. Met de juiste behandeling, is de cementsluier binnen enkele minuten verwijderd, en zien uw muur en tegels er weer als nieuw uit.

 

Cementsluier verwijderen

ATS Schoonmaak en cementsluiers verwijderen

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in onder meer het verwijderen van cementsluiers, met opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Kenmerkend voor ons bedrijf is de vakkundigheid van onze medewerkers en de flexibiliteit, kwaliteit en servicegerichtheid waarmee zij te werk gaan. Indien u meer informatie wilt over gevelreiniging of een van onze andere diensten kunt u uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier, of door te bellen naar 010-2280634. Onze medewerkers staan u graag te woord.