Vloer- en tapijtreiniging

Na de oplevering van een gebouw is het vaak noodzakelijk om de vloer grondig te reinigen voor het pand in gebruik genomen gaat worden. Daarna is het belangrijk om regelmatig uw vloer te reinigen. Dit houdt niet alleen uw gebouw fris, maar helpt ook om de levensduur te verlengen. ATS Schoonmaak heeft veel ervaring met alle vloertypen, en kan uw vloer dus absoluut aan.

Vakkundige vloer- en tapijtreiniging

Ieder type vloer vereist een andere reinigingstechniek, die we bij ATS Schoonmaak allemaal beheersen. Voor harde vloeren hebben we de benodigde lak of was om uw vloer te reinigen en zijn glans terug te geven.  Voor tapijten beschikken we over de apparatuur voor onder andere stoomreiniging en droogreiniging en de bonnet-methode. U kunt bij ons terecht voor een opleveringsschoonmaak, maak ook voor structurele, periodieke schoonmaak met termijnen naar uw keuze.

Vloer- en tapijtreiniging

ATS Schoonmaak en vloeronderhoud

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze vloeronderhoud- en/of schoonmaak diensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.