Stofverwijdering

Stof bouwt zich in elke ruimte vanzelf op. Daar is niets aan te doen, behalve periodiek reinigen. Dat kan echter lastig zijn als u over grote ruimtes beschikt of te weinig tijd overhoudt. Na een verbouwing of renovatie blijft er naast het normale stof ook veel bouwstof achter. Voor ATS Schoonmaak is stofverwijdering dagelijkse kost. Onze medewerkers maken uw ruimte efficiënt en snel geheel stofvrij.

Stofverwijdering bij ATS Schoonmaak

Wij hebben industriële stofzuigers in ons arsenaal waarmee snel grote oppervlakten afgewerkt kunnen worden, maar waarmee ook ieder klein hoekje bereikt kan worden. Daarnaast zijn onze medewerkers uiteraard zeer bedreven met kleinere hulpmiddelen zoals ragebollen en stofdoeken om ook de details perfect te kunnen afwerken. Voor stofverwijdering is het essentieel om regelmatig door de ruimte heen te gaan. Daarom zorgen we ervoor dat onze werknemers flexibel in te zetten zijn om altijd voor u klaar te staan. Of u nu dagelijks, wekelijks of maandelijks schoonmaak wilt, wij staan er voor u.

Stofverwijdering

ATS Schoonmaak en stofverwijdering

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in onder meer stofverwijdering bij opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Kenmerkend voor ons bedrijf is de vakkundigheid van onze medewerkers en de flexibiliteit, kwaliteit en servicegerichtheid waarmee zij te werk gaan. Indien u meer informatie wilt over gevelreiniging of een van onze andere diensten kunt u uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier, of door te bellen naar 010-2280634. Onze medewerkers staan u graag te woord.