Graffiti verwijderen in Rotterdam

Graffiti kan een mooie vorm van kunst zijn, maar het gebeurt vaak zonder toestemming. Is uw huis of pand ongewenst te grazen genomen? Dan snappen wij dat u er zo snel mogelijk vanaf wilt. Immers geeft ongevraagde graffiti op uw pand een onverzorgde en vervallen uitstraling. Online kunt u ongetwijfeld producten vinden waarmee u zelf graffiti kunt verwijderen, maar het probleem hiervan is dat dit enkel geschikt is voor kleine oppervlakten. Voor gehele muren en andere grote oppervlakten kunt u beter een specialist inschakelen. Graffiti verwijderen is voor ons een koud kunstje.

Onze methodes

Met 25 jaar ervaring beschikken wij van ATS Schoonmaak over de kennis en het materiaal om graffiti van iedere muur te verwijderen. Baksteen, beton of metaal? Geen van deze oppervlakten is een probleem. Dankzij onze ervaren schoonmakers zijn uw muren binnenkort weer helemaal clean. Volkomen afhankelijk van uw situatie gebruiken wij verfverdunners, graffiti cleaners of een ander geschikt product. Ondervindt u vaker last van graffiti? Dan kunnen wij uw muren ook voorzien van anti-graffiti coating. Hiermee is het verwijderen van graffiti in de toekomst een stuk gemakkelijker.

Graffiti verwijderen - Bron: Bin im Garten

ATS Schoonmaak en graffiti verwijderen

Bij ATS Schoonmaak hebben we al 25 jaar ervaring binnen de schoonmaakindustrie in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast zijn wij ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze graffiti reinigingsdiensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte voor Graffiti verwijderen in Rotterdam aan te vragen.