Tapijt Cover installeren

Bij normaal gebruik van uw vloeren hoeft u natuurlijk niets af te dekken. Zodra er echter een periode van intensief gebruik aankomt, zoals een feest, beurs, ander evenement, of juist een verbouwing of renovatie, is het zeer verstandig om passende maatregelen te nemen. ATS Schoonmaak kan voor u een tapijt cover installeren. Voor ieder vloertype hebben we een geschikte afdekking.

Verschillende gelegenheden

Stelt u zich een evenement voor in een grote sporthal. Sporters mogen in de zaal geen zwarte zolen dragen, omdat ze anders de vloer kunnen verkleuren, en ook op andere manieren is de vloer kwetsbaar. In dergelijke gevallen kunt u uw vloer afdekken met evenemententapijt of rollen tijdelijke pvc-vloerbedekking. Naast de volledige bescherming van uw vloer, bieden sommige van deze oplossingen ook nog eens een sfeervolle aanblik!

Een verbouwing of renovatie kan grote schade aanbrengen aan uw vloeren. Naast beschadigingen door eventueel zwaar materieel dat wordt meegebracht door de bouwvakkers, komt er vaak ook veel stof en gruis los dat uw vloeren kan verpesten en er diep in kan trekken. Hiervoor kunt u dus het beste uw vloer afdekken met een stevige tapijt cover. Bij veel projecten wordt hiervoor een los dekzeil gebruikt, maar dit kan gevaarlijke situaties opleveren, zeker op trappen. Bij ATS Schoonmaak werken we bijvoorbeeld met zelfklevende folies om dergelijke situaties te voorkomen.

Tapijt cover installeren

 ATS Schoonmaak en vloeren

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze vloeronderhoud- en/of schoonmaak diensten, als als wij voor u een tapijt cover mogen installeren, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.