Straatwerk reinigen

Het klimaat in Nederland zou u kunnen omschrijven als wisselvallig en het regent hier natuurlijk ook regelmatig. Deze regen kan na enige tijd negatieve geloven gaan hebben voor uw tuin of oprit. Algen en mos komen bijvoorbeeld op tussen de stenen. Niet alleen ziet uw tuin of oprit er dan minder schoon uit, maar het kan ook nog eens erg glad worden. Wij van ATS Schoonmaak snappen dat dit vervelend is en helpen u graag om dit op te lossen.

ONZE METHODES

Afhankelijk van het materiaal van uw ondergrond zal één van onze specialisten bij u langskomen om het straatwerk te reinigen. Onze specialisten weten deze groene uitslag op zeer efficiënte wijze te verwijderen. Voor het reinigen gebruiken wij een professionele hogedrukreiniger met een gepaste temperatuur en druk. Verder gebruiken wij tijdens het reinigen geen schadelijke middelen. Het is erg aan te bevelen om na het reinigen een algendoder aan te brengen, zodat de tegels of bestrating er weer spic en span uitzien.

Straatwerk reinigen rotterdam

ATS Schoonmaak en vloeronderhoud

ATS Schoonmaak is al ruim 25 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in de randstad. Terrazzovloer onderhoud en grindvloer onderhoud maken al lang deel uit van ons takenpakket. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze vloeronderhoud- en/of schoonmaak diensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.