Stoomreiniging van vloeren

Voor een grondige behandeling van uw tapijt is de stoomreiniging methode uitermate geschikt. Stoomreiniging van vloeren gebeurt bij ATS Schoonmaak zonder chemicaliën, waardoor het een duurzaam proces is. Daarnaast doodt stoomreiniging door de hoge temperaturen die ermee gepaard gaan ook meer micro-organismen dan reiniging met chemicaliën. Hierdoor blijft uw uw vloer langduriger fris dan bij andere reinigingsmethodes.

Hoe werkt de stoomreiniging van vloeren?

Bij de stoomreiniging van vloeren wordt er in het stoomreinigingsapparaat eerst water aan de kook gebracht. Vervolgens wordt de stoom die hierbij ontstaat onder hoge druk in de vloer gespoten. De hitte en het vocht weken de aanwezige vervuiling los, terwijl de hitte tegelijkertijd vrijwel alles micro-organismen doodt. Het losgeweekte vuil kan vervolgens zeer eenvoudig worden verwijderd met een waterzuiger. Doordat er geen schoonmaakmiddel hoeft in te werken op uw vloer, is stoomreiniging een relatief snelle, maar toch zeer grondige methode.

Stoomreiniging van vloeren

 

ATS Schoonmaak en tapijtreiniging

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze vloeronderhoud- en/of schoonmaak diensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.