Sportvloer onderhoud

Sportvloeren zijn relatief kwetsbaar omdat ze zijn ontworpen om schokbestendig en zacht te zijn. Sportvloer onderhoud is daarom erg belangrijk. Met een zachte bezem en een stofzuiger kan op deze gladde vloer bijna al het losse vuil worden verwijderd, en met een dweil en toegewijde cleaners kan de vloer redelijk grondig gereinigd worden. Als uw sportvloer er na langdurig intensief gebruik niet meer representatief uitziet, is het nodig om zwaarder materieel in te schakelen. Met de juiste behandelmethoden komt de originele kleur en glans van uw vloer terug, terwijl de schokbestendigheid blijft. Zo kunt u weer een lange tijd met uw vloer vooruit!

Professioneel en zorgvuldig onderhoud

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om voor iedere vloer het juiste onderhoud uit te voeren. Voor sportvloeren is het aan te raden om deze periodiek machinaal te laten schrobben met een speciale cleaner om de oorspronkelijke eigenschappen weer helemaal tot hun recht te laten komen. Daarnaast kunt u ook bij ATS Schoonmaak terecht om de hardnekkigste vlekken uit uw sportvloeren te verwijderen, zoals schoenstrepen of inkt. Nadat wij uw vloer behandeld hebben, adviseren onze experts u over hoe en met welke producten u uw vloer zelf het beste kunt onderhouden. Naast het reinigen en onderhouden van sportvloeren, kunt u ook bij ATS Schoonmaak terecht voor het tijdelijk afdekken van sportvloeren voor evenementen. De diverse oplossingen die wij hiervoor bieden zijn geschikt voor allerlei soorten evenementen.

Sportvloer onderhoud

ATS Schoonmaak en sportvloeren onderhoud

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze vloeronderhoud- en/of schoonmaak diensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.