Schoonmaakbedrijf Sliedrecht

ATS Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf in regio Sliedrecht met een dynamisch en flexibele werkwijze dat zich al meer dan 25 jaar specialiseert in diverse schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Wat begon als een familiebedrijf, groeide in korte tijd uit tot een begrip in de schoonmaaksector: een bedrijf waar we met onze mooie referenties trots op mogen zijn. Met onze jaren lange ervaring helpen we u graag verder, zodat u het perfecte resultaat bereikt.

Ecologisch verantwoord

De ervaringen die wij hebben opgedaan met onze projecten voor verschillende (grote) opdrachtgevers, hebben ervoor gezorgd dat onze medewerkers hun schoonmaak- en onderhoudsmethodes precies goed weten af te stemmen op iedere situatie. De tevredenheid van onze klanten is altijd onze beste reclame. Zo voeren wij schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden uit voor particulieren en zakelijke klanten. Onze diensten bevatten onderandere:

Voor al onze werkzaamheden worden ecologische producten gebruikt. Daarnaast wordt er door onze medewerkers altijd rekening gehouden met uw specifieke wensen en behoeften. Ons bedrijf is officieel ISO 9001 en VCA gecertificeerd en wij zien erop toe dat de door ons geleverde diensten atlijd veilig worden uitgevoerd.

Schoonmaakbedrijf Sliedrecht

Waar u voor kiest met ATS

Als klantgericht bedrijf vinden wij het uiterst belangrijk om u te laten weten dat uw belangen bij ons op de eerste plaats staan. Onze ervaren medewerkers geven u graag advies en gaan te alle tijden professioneel en zorgvuldig te werk. Kortom, wanneer u kiest voor ATS Schoonmaak, dan kiest u voor:

  • Ervaring
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit
  • Continuïteit

Voor een betere indruk van wat wij  per branche kunnen betekenen, kunt u hier een aantal voorbeelden bekijken van projecten waar wij in het verleden aan hebben gewerkt. Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten als schoonmaakbedrijf in regio Sliedrecht, zullen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Vul hiervoor het contactformulier in. Via dit formulier kunt u tevens uw vragen stellen. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook telefonisch contact opnemen via 010-2280634.