Sanitair vloeren reinigen

Sanitaire ruimtes krijgen door het veelvoudig gebruik vaak flink wat te verduren. Vooral de vloeren kunnen flink bevuild raken, waardoor de ruimtes niet langer prettig te gebruiken zijn. Dit gaat bovendien ten koste van de hygiëne en daarom is het noodzakelijk om de sanitair vloeren regelmatig te laten reinigen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een dieptereiniging, waarmee zelfs de meest hardnekkige vlekken kunnen worden verwijderd.

Reiniging- en onderhoudsadvies voor sanitair vloeren

Voor de reiniging van uw sanitairvloeren kunnen door onze reiniging experts verschillende methodes worden toegepast. Zo kunnen zij onder meer gebruik maken van hogedruk- of stoomreinigingstechnieken. In alle gevallen zullen zij de ruimtes grondig reinigen en volledig desinfecteren, zodat deze weer toonbaar en goed te gebruiken zijn. Aanvullend kunnen zij u adviseren over de schoonmaakmiddelen en technieken die u het beste kunt gebruiken voor de reiniging en het onderhoud van uw sanitairvloeren.

Sanitair vloeren reinigen

ATS Schoonmaak en vloerreiniging

ATS Schoonmaak is al ruim 25 jaar reiniging en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Tevens zijn wij in het bezit van een ISO 9001 en VCA certificatie.

Naast sanitair vloeren reinigen, kunt u bij ons terecht voor diverse andere diensten op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Indien u meer informatie wilt kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om u passende adviezen te geven.