Sanitair schoonmaken

De dagelijkse schoonmaak is voor sanitaire ruimtes niet altijd voldoende. Door het veelvoudig gebruik kan het sanitair sterk vervuild raken, wat ervoor zorgt dat het niet langer aangenaam is in het gebruik. Met de professionele methodes die wij gebruiken voor het sanitair schoonmaken worden uw sanitaire ruimtes grondig gereinigd en volledig gedesinfecteerd, zodat deze weer goed te gebruiken zijn.

Spik en span sanitair

Voor de schoonmaak van sanitair kunnen door onze reiniging experts verschillende methodes worden toegepast. Zij weten door hun jarenlange ervaring precies welke schoonmaakmiddelen en technieken geschikt zijn voor de vakkundige reiniging van uw sanitaire ruimtes. Zo kan er onder meer gebruik worden gemaakt van hogedruk- of stoomreinigingstechnieken, voor het verwijderen van bijvoorbeeld urinesteen, kalkaanslag, roest en corrosie, ontlastingsresten en vetvlekken in het sanitair.

sanitair schoonmaken

ATS Schoonmaak en sanitair schoonmaak

ATS Schoonmaak is al ruim 25 jaar schoonmaak en onderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Wij staan bij klanten bekend om de kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit waarmee werkzaamheden door ons worden uitgevoerd. Tevens is ons bedrijf het bezit van een ISO 9001 en VCA certificatie. Naast sanitair schoonmaken, kunt u bij ons terecht voor diverse andere diensten op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Indien u meer informatie wilt kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om u passende adviezen te geven.