Natuursteen onderhoud

Er zijn vele soorten natuursteen geschikt om als vloer te gebruiken. Voorbeelden zijn marmer, kalksteen, leisteen en graniet. Hoewel natuursteen onderhoud over het algemeen niet heel moeilijk is, moet het wel gebeuren. Ook is er niet een universele behandeling, maar verschillen de precieze behandelmethoden per vloer. Dit moet ook in acht genomen worden, want het is natuurlijk zonde als uw vloer verkleurt, dof wordt of barsten gaat vertonen. Regelmatig klein onderhoud met af en toe een grondige behandeling houdt uw vloer in topconditie, en zorgt voor een langere levensduur.

Professioneel onderhoud voor natuursteen

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u precies vertellen welke behandeling voor uw vloer het meest geschikt is. Met de juiste technieken voor natuursteen onderhoud zorgen onze vloeronderhoud specialisten ervoor dat uw vloer weer zal stralen. Na de behandeling adviseren onze medewerkers u over hoe en met welke materialen u uw vloer zelf kunt onderhouden.

Natuursteen onderhoud tijdens

Onze behandeling haalt het beste uit uw vloer. De natuurlijke glans van uw vloer komt helemaal terug!

Natuursteen onderhoud na

ATS Schoonmaak en vloeronderhoud

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.
Als u graag meer informatie wilt over onze vloeronderhoud- en/of schoonmaak diensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.