Linoleum onderhoud

Bij ATS Schoonmaak kunt u terecht voor verschillende diensten op het gebied van vloeronderhoud, waaronder het onderhoud en de reiniging van linoleum. Door uw linoleumvloer regelmatig goed te laten onderhouden, verlengd u de levensduur en zorgt u ervoor dat deze lang mooi blijft.

Linoleum is sterk en slijtvast vloermateriaal, wat het een erg geliefde en veelvoorkomende vloersoort maakt. Hoewel de linoleum tegen een stootje kan, is het wel belangrijk om het periodiek te laten reinigen zodat de vloer zijn mooie uitstraling niet verliest. Want ook linoleum kan door veelvuldig gebruik sporen van slijtage gaan vertonen.

ATS Schoonmaak en linoleum onderhoud

Een voordeel van linoleum is dat het kleurrecht materiaal is. Dit houdt in dat de vloer zijn kleur behoud wanneer er een laag vanaf wordt gehaald. Door het strippen van de bovenste waslaag kan uw linoleum er dus weer als nieuw uit komen te zien. Vooral bij hardnekkige bevuiling kan deze methode uitkomst bieden. Uiteraard is dit niet altijd nodig en kan een professionele reinigingsbeurt er tevens voor zorgen dat u weer kunt genieten van een stralende vloer.

Met de juiste reinigingstechnieken zorgen onze vloeronderhoud specialisten ervoor dat uw linoleumvloer weer zal stralen. Voor iedere behandeling wordt gebruik gemaakt van moderne apparatuur en ecologische reinigingsproducten. Na de onderhoudsbeurt zullen onze medewerkers u een passend advies geven over hoe u zelf uw vloer het beste kunt behandelen en welke middelen u hiervoor kunt gebruiken.

Linoleum onderhoud voor

De kleur en glans van uw vloer komen na onze behandeling weer naar voren alsof de vloer gisteren gelegd is.

Linoleum onderhoud na

 

Professionele en klantgerichte service

ATS is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Naast jarenlange ervaring zijn flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid kenmerkend voor ons bedrijf. Wij houden rekening met uw wensen en zien erop toe dat het linoleum onderhoud nauwkeurig wordt uitgevoerd. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Met ons oog voor kwaliteit en service verzorgen wij onder andere linoleum onderhoud en andere schoonmaakwerkzaamheden voor:

  • VvE’s
  • Kantoorparken
  • Makelaars
  • Opleveringen
  • Woningen

Een volledig overzicht van onze diensten vindt u hier. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Als u vragen heeft of graag meer informatie wilt over onze vloeronderhoud- en/of schoonmaak diensten kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634.