Kunststofvloer onderhoud

Kunststofvloer onderhoud is vaak relatief eenvoudig. Met een bezem en een stofzuiger kan op deze gladde, harde vloer immer bijna al het losse vuil worden verwijderd, en met een dweil en toegewijde cleaners kan de vloer vaak redelijk grondig gereinigd worden. Welk middel te gebruiken is afhankelijk van welk type vloer u heeft, bijvoorbeeld een epoxyvloer of een pu-vloer. Als uw vloer er na langdurig intensief gebruik niet meer representatief uitziet, is het nodig om zwaarder materieel in te schakelen. Met de juiste behandelmethoden komt de originele kleur en glans van uw vloer terug, en kunt u er weer lange tijd mee vooruit.

Professioneel en zorgvuldig kunststofvloer onderhoud

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om voor iedere vloer het juiste onderhoud uit te voeren. Voor kunststofvloeren is het aan te raden om deze periodiek machinaal te laten schrobben met een speciale cleaner om de oorspronkelijke eigenschappen weer helemaal tot hun recht te laten komen. Daarnaast kunt u ook bij ATS Schoonmaak terecht om de hardnekkigste vlekken te verwijderen, zoals schoenstrepen of inkt. Nadat wij uw vloer behandeld hebben, adviseren onze experts u over hoe en met welke producten u uw vloer zelf het beste kunt onderhouden. Zo kunt u weer een hele tijd met een mooie vloer vooruit.

Kunststofvloer onderhoud tijdens

Onze behandeling haalt de glans in uw vloer weer naar boven. Uw vloer zal weer stralen alsof hij gisteren gelegd is.

Kunststofvloer onderhoud na

ATS Schoonmaak en kunststofvloer onderhoud

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze kunststofvloeren onderhoud- en/of schoonmaak diensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.