Kauwgom verwijderen

Het wordt dagelijks in grote aantal geconsumeerd en op straat uitgespuugd: kauwgom. Dit kan niet alleen leiden tot een onverzorgd straatbeeld, maar tot overlast bij degenen die de straten en trottoirs bewandelen. De kauwgom verwijderen is echter niet altijd even makkelijk. De schoonmaakspecialisten van ATS Schoonmaak schieten daarom graag ten hulp.

Effectief kauwgom verwijderen

Bij ATS Schoonmaak beschikken we over geavanceerd materieel om kauwgom van ieder type oppervlak te kunnen verwijderen. Dit zonder dat het ten koste gaat van het milieu. Met het kauwgom verwijderen zorgen we ervoor dat er geen enkel spoor van de kauwgom achter blijft. Onze schoonmaaktechnieken kunnen kauwgom verwijderen van onder meer vinyl vloeren, trottoirs, perrons, (schoonloop)matten en interieur. In het geval van vloeren of bestrating kunnen onze schoonmaakspecialisten tevens de gehele ondergrond machinaal reinigen, zodat deze in zijn geheel egaal schoon wordt.

ATS Schoonmaak en kauwgom verwijderen

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor diverse opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Met onze kauwgom verwijdering dienst zijn wij onder andere werkzaam bij gemeenten, scholen, winkelcentra en kantoorparken. Ons bedrijf is ISO 9001 en VCA gecertificeerd en wij staan bij onze klanten bekend om de flexibiliteit, deskundigheid en effectiviteit waarmee werkzaamheden door ons worden uitgevoerd. Wilt u meer weten over wat onze schoonmaakspecialisten voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of bel naar 010-2280634.