Jute Tapijt reinigen

Om uw jute tapijt representatief te houden is goed onderhoud essentieel. ATS Schoonmaak heeft uitgebreide ervaring in het jute tapijt reinigen. Bij ATS Schoonmaak werken we met veilige afbreekbare reinigingsmiddelen, die in combinatie met onze speciale reinigingstechnieken worden toegepast om uw tapijt hygiënisch schoon te krijgen. Onze tapijtreiniging experts pakken iedere vlek aan en laten de kleur van uw tapijt opleven, ook bij jute tapijt reinigen. Bij het onderhoud zal er door onze tapijtreiniging experts dan ook rekening gehouden met dit specifieke materiaal. Bij een afspraak beginnen onze experts eerst met een korte inspectie, vervolgens zorgen zij er met de juiste behandelingstechnieken voor dat uw tapijt er weer als nieuw uitziet en kunt u weer genieten van u tapijt.

Specialistische reinigingsmethode

ATS Schoonmaak beschikt over het beste materieel om uw tapijt te reinigen. Van een kleine kantoorruimte tot een grote conferentiezaal, wij kunnen u een passende oplossing bieden. Nadat wij uw vloer behandeld hebben, adviseren onze experts u over hoe en met welke producten u uw vloer zelf het beste kunt onderhouden. Zo kunt u na het jute tapijt reinigen weer een hele tijd met een mooie vloer vooruit.

Jute tapijt reinigen

ATS Schoonmaak en vloeronderhoud

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze vloeronderhoud- en/of schoonmaak diensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.