Industriële vloeren reinigen

Op een industriële vloer maakt een beetje vuil vaak niet zo uit. Een bedrijf zal niet snel afgerekend worden op een beetje zand of stof op de vloer van een loods of parkeergarage. Toch is het verstandig om deze vloeren, naast regelmatig vegen, eens in de zoveel tijd een grote beurt te geven. Naast een compleet verfrist uiterlijk, neemt ook de hygiëne toe en neemt het risico op ongevallen in sommige gevallen ook af.

Professioneel en zorgvuldig

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u precies vertellen welke behandeling het beste resultaat oplevert voor uw industriële vloer. Met de juiste reinigingstechnieken zorgen onze vloeronderhoud specialisten ervoor dat uw vloer weer straalt. Bij veel industriële vloeren onderhoud biedt een grondige, machinale schrobbeurt uitkomst, waarbij al het hardnekkige vuil door de harde borstels wordt verwijderd. Deze behandeling wordt zo nodig opgevolgd met aanvullende handelingen zoals een coating.

industriële vloeren reinigen

ATS Schoonmaak en vloeronderhoud

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze vloeronderhoud- en/of schoonmaak diensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.