Grindvloer onderhoud

Grindvloer onderhoud en terrazzovloer onderhoud is lastiger dan dat van andere soorten vloeren, en wordt daardoor vaak niet goed uitgevoerd. Beide typen vloeren bestaan namelijk uit kleine deeltjes, en zijn daardoor niet geheel glad. Bij een dweilbeurt of andere oppervlakkige schoonmaak wordt niet ieder scheurtje en randje meegenomen. Daarnaast zijn polijst- en schuurmachines vaak een te grote investering om zelf aan te schaffen. Goed onderhoud is echter wel noodzakelijk om de maximale levensduur uit de vloer te halen!

Professioneel en zorgvuldig onderhouden

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u precies vertellen welke behandeling uw grind- of terrazzovloer nodig heeft. Met de juiste technieken zorgen onze vloeronderhoud specialisten ervoor dat uw vloer weer zal stralen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het impregneren of coaten van de vloer, zodat de kleuren helderder worden, maar ook aan polijsten, slijpen en schuren. Na de behandeling zullen onze medewerkers uit adviseren hoe en met welke producten u uw vloer zelf in topconditie kunt houden.

ATS Schoonmaak en vloeronderhoud

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Terrazzovloer onderhoud en grindvloer onderhoud maken al lang deel uit van ons takenpakket. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze vloeronderhoud- en/of schoonmaak diensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.