Droogreiniging van vloeren

Voor een tussentijdse reiniging van uw tapijt is de droogreinigingsmethode uitermate geschikt. Bij de droogreiniging van vloeren wordt er eerst een speciaal reinigingspoeder in de vloer geborsteld. Dit poeder dringt door tot diep in de vezels van uw tapijt, en hecht zicht aan het vuil. Zodra deze hechting heeft plaatsgevonden, gebruiken we een krachtige stofzuiger om het poeder weer op te zuigen.

Voordelen van de droogreiniging van vloeren

De droogreiniging van vloeren heeft veel voordelen. Het grootste voordeel is dat er nauwelijks water bij gebruikt wordt. De vloer, of ondervloer, wordt daarom nauwelijks aangetast. Een tapijt of kleed kan gewoon op een houten vloer blijven liggen, en de vloer hoeft niet te drogen. Droogreiniging van vloeren is uitermate geschikt voor licht vervuilde tapijten, en daarom uitermate geschikt als tussenoplossing tussen twee grondigere onderhoudsbeurten.

ATS Schoonmaak en tapijtreiniging

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze vloeronderhoud- en/of schoonmaak diensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.