Diepreiniging van vloeren

Diepreiniging wordt ingezet bij het schoonmaken en onderhouden van tapijt. Bij diepreiniging van vloeren wordt uw tapijt eerst voorbehandeld met een tapijtreinigingsmiddel. Vervolgens wordt er onder hoge druk heet water in het tapijt gespoten, dat aansluitend direct weer wordt opgezogen. Diepreiniging is uitermate geschikt als grondige reinigingsbeurt die periodiek aan tapijt gegeven moet worden.

Specialistische reinigingsmethode

ATS Schoonmaak beschikt over het beste materieel om ieder oppervlak te reinigen volgens de diepreinigingsmethode. Van een kleine kantoorruimte tot een grote conferentiezaal, wij kunnen u een passende oplossing bieden. Diepreiniging van vloeren vereist specialistisch materieel en expertise, en reinigt uw vloer diep en grondig in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Bonnet methode. Diepreiniging van vloeren is niet altijd nodig, maar kan zeker uitkomst bieden als er veel vuil in de vloer is getrokken. Nadat wij uw vloer behandeld hebben, adviseren onze experts u over hoe en met welke producten u uw vloer zelf het beste kunt onderhouden. Zo kunt u weer een hele tijd met een mooie vloer vooruit.

Diepreiniging van vloeren

ATS Schoonmaak en vloeronderhoud

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze vloeronderhoud- en/of schoonmaak diensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.