Coating verwijderen

Binnen de bedrijfswereld ziet u vaak een coatingvloer en in de meeste gevallen gaat dit om een epoxy gietvloer, een epoxycoating of een troffelvloer. En er is een reden dat u deze vloeren veel ziet. Deze vloeren zijn namelijk geschikt voor bedrijven in alle verschillende sectoren van het bedrijfsleven. Voor sommige bedrijven zijn deze vloeren interessesant omdat ze onder andere vloeistofdicht en antislip gemaakt kunnen worden. Als laatst zijn coatings erg handig, omdat ze super gemakkelijk zijn om schoon te maken en bestand zijn tegen verschillende soorten chemicaliën. Dit maakt coatings ook geschikt voor bijvoorbeeld de automotive industrie.

ONZE METHODES

Op het moment dat u plannen heeft voor een nieuwe vloer of uw huidige vloer gerenoveerd moet worden moet de coating verwijderd worden. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, maar deze mogelijkheden hebben één ding gemeen en dat is dat ze uitgevoerd moeten worden door een professional. Bij ATS Schoonmaak beschikken wij over deze kwaliteiten en helpen wij u graag met deze klus. Er zijn twee mogelijkheden bij het verwijderen van coating en deze mogelijkheden zijn: schuren en stralen.

De meest gebruikte techniek van deze twee is schuren. Schuren is een effectieve manier om uw coating te verwijderen en uw vloer nieuw leven in te blazen.

De tweede techniek wordt doorgaans iets minder vaak toegepast, omdat deze alleen effectief is wanneer uw vloer niet (te erg) beschadigd is. Wanneer dit het geval is kunnen wij uw coating verwijderen door middel van stralen.

Mocht u geïnteresseerd zijn, bel of mail ons en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Coating verwijderen

 

ATS Schoonmaak en vloeronderhoud

ATS Schoonmaak is al ruim 25 jaar schoonmaak en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in de volledige randstad. Terrazzovloer onderhoud en grindvloer onderhoud maken al lang deel uit van ons takenpakket. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over coatings verwijderen, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.