Algen verwijderen

Om te beginnen is het handig om te weten hoe deze groene ondergrond ontstaat. Algenaanslag komt voor op het moment dat de bestrating voor een langere periode vochtig is. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals slechte afwatering of een gebrek aan zonlicht. Het maakt niet uit of uw ondergrond uit beton, tegels of hout bestaat, de algen maken geen onderscheid. Gelukkig is dit voor de specialisten van ATS Schoonmaak niet de eerste keer dat ze dit probleem tegenkomen en kunnen wij u helpen met deze aanslag. Wij gebruiken moderne reinigingsapparatuur, speciale reinigingstechnieken en natuurlijk jarenlange ervaring om u te helpen.

ONZE METHODES

Om de aanslag te verwijderen kun je verschillende methodes hanteren, maar deze zijn niet allemaal even milieuvriendelijk. Al onze specialisten zullen puur en alleen milieuvriendelijke methodes hanteren. Op basis van het type ondergrond, zal onze reiniging specialist beslissen welke type hogedrukreiniging het meest geschikt is en past hierop de temperatuur en de druk aan.

Algen verwijderen ats

 

ATS Schoonmaak en vloeronderhoud

ATS Schoonmaak is al ruim 25 jaar schoonmaak- en vloeronderhoud specialist voor opdrachtgevers in de randstad. Terrazzovloer onderhoud en grindvloer onderhoud maken al lang deel uit van ons takenpakket. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze vloeronderhoud- en/of schoonmaak diensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.