Tegeltapijt reinigen

Om uw tapijt representatief te houden is goed onderhoud essentieel. ATS Schoonmaak heeft uitgebreide ervaring in het reinigen van diverse soorten tapijt, waaronder tegeltapijt. Bij ATS Schoonmaak werken we met veilige afbreekbare reinigingsmiddelen, die in combinatie met onze speciale reinigingstechnieken worden toegepast om uw tapijt hygiënisch schoon te krijgen. Onze tapijtreiniging experts pakken iedere vlek aan en laten de kleur van uw tapijt opleven, ook bij tegeltapijten. Bij het onderhoud zal er door onze tapijtreiniging experts dan ook rekening gehouden met dit eigenzinnige materiaal. Bij een afspraak beginnen onze experts eerst met een korte inspectie, vervolgens zorgen zij er met de juiste behandelingstechnieken voor dat uw tapijt er weer als nieuw uitziet en kunt u weer genieten van u tapijt.

Passende oplossingen

ATS Schoonmaak beschikt over het beste materieel om uw tapijt te reinigen. Van een kleine kantoorruimte tot een grote conferentiezaal, wij kunnen u een passende oplossing bieden. Nadat wij uw vloer behandeld hebben, adviseren onze experts u over hoe en met welke producten u uw vloer zelf het beste kunt onderhouden. Zo kunt u weer een hele tijd met een mooie vloer vooruit.

tegeltapijtreiniging

ATS Schoonmaak en vloeronderhoud

ATS Schoonmaak is al ruim 20 jaar schoonmaak- en vloeronderhoudspecialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Daarnaast is ons bedrijf tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Als u graag meer informatie wilt over onze vloeronderhoud- en/of schoonmaakdiensten, kunt u het contactformulier invullen, of neem direct contact op door te bellen naar 010-2280634. Via het formulier op de homepage is het tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.