Tapijt onderhoud

Om uw tapijt representatief te houden is goed onderhoud essentieel. ATS Schoonmaak heeft uitgebreide ervaring in het reinigen en onderhouden van diverse soorten tapijt. Bij het onderhoud wordt er door onze tapijtreiniging experts rekening gehouden met het materiaal. Zo zorgen zij er met de juiste behandelingstechnieken voor dat uw tapijt er weer als nieuw uitziet.

Duurzame reinigingsmethodes

Bij ATS Schoonmaak werken we met veilige afbreekbare reinigingsmiddelen, die in combinatie met onze speciale reinigingstechnieken worden toegepast om uw tapijt hygiƫnisch schoon te krijgen. Onze tapijtreiniging experts pakken iedere vlek aan en laten de kleur van uw tapijt opleven. Hierbij houden zij zorgvuldig rekening met het materiaal waaruit het tapijt is gemaakt, om zo het beste resultaat te behalen.

Met onze duurzame reinigingsmethodes en luchtontvochtigers voor snelle droging kunnen wij vrijwel alle oneffenheden en vlekken verwijderen, waaronder wijnvlekken, koffievlekken, olievlekken, verf en vuil van onder de schoenen.

tapijt onderhoud Rotterdam

ATS Schoonmaak en tapijtreiniging

ATS Schoonmaak is al ruim 25 jaar schoonmaak en tapijtreiniging specialist voor opdrachtgevers in en buiten Rotterdam. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Tevens zijn wij in het bezit van een ISO 9001 en VCA certificatie.

Naast tapijt onderhoud, kunt u bij ons terecht voor diverse andere diensten op het gebied van onderhoud en schoonmaak. Indien u meer informatie wilt kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om u passende adviezen te geven.